Hotel Barcelo Tenerife Royal Level

Hotel Barcelo Tenerife Royal Level

kr. 4.977,00

Hotel Barcelo Tenerife Royal Level er en luksuriøs indkvartering kun en kort gåtur fra stranden. Du kan også slappe af på solterrassen og nyde en forfriskende dukkert på hotellet, da der er flere swimmingpools. Der serveres god mad, og der kan skåles i en af barerne. Desuden er værelserne perfekte at komme hjem til hver dag efter en dag med sol, hav og strand eller efter at have udforsket den smukke ø.At bo på Barcelo Tenerife Royal Level betyder at være omgivet af luksus. All inclusive-konceptet er fremragende; du kan spise dine måltider i buffetrestauranten på Royal Level og nyde internationale mærkevaredrikkevarer. Solbadning i fred? Det kan du gøre ved swimmingpoolen på Royal Level, hvor der også er en poolbar. Og så er der prioriteret check-in og check-out. Det bliver en dejlig, afslappende ferie!

Gå til shop

Varenummer (SKU): 2022700952078989
Kategori:

Beskrivelse

Hotel Barcelo Tenerife Royal Level er en luksuriøs indkvartering kun en kort gåtur fra stranden. Du kan også slappe af på solterrassen og nyde en forfriskende dukkert på hotellet, da der er flere swimmingpools. Der serveres god mad, og der kan skåles i en af barerne. Desuden er værelserne perfekte at komme hjem til hver dag efter en dag med sol, hav og strand eller efter at have udforsket den smukke ø.
At bo på Barcelo Tenerife Royal Level betyder at være omgivet af luksus. All inclusive-konceptet er fremragende; du kan spise dine måltider i buffetrestauranten på Royal Level og nyde internationale mærkevaredrikkevarer. Solbadning i fred? Det kan du gøre ved swimmingpoolen på Royal Level, hvor der også er en poolbar. Og så er der prioriteret check-in og check-out. Det bliver en dejlig, afslappende ferie!

Copyright 2024 - Pilanto Aps